QUÈ ÉS Aicat-CETUC?

Per tal d'oferir garanties en les transaccions en l'àmbit immobiliari a Catalunya és obligatori des de Febrer de 2010 formar part del Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya.

Aicat-CETUC és un complet programa d'estudis destinat a obtenir la certificació aicat basat en cursos especialitzats i orientats cap a les millors ofertes de feina del sector immobiliari.

CURSOS Aicat-CETUC

La gamma de Cursos aicat-CETUC són la millor garantia per obtenir el nombre de aicat per a qualsevol professional immobiliari que a més vulgui una formació especialitzada per millorar els seus serveis professionals i també per a aquells nous emprenedors que busquin un futur laboral en qualsevol de les sortides del sector.

PER QUÈ ESTUDIAR LA CERTIFICACIÓ AICAT EN CETUC

Situats al cor de Barcelona CETUC som el Centre educatiu Homologat per a l'obtenció del certificat AICAT amb més de 30 anys d'experiència en el sector educatiu i la formació a professionals.

Des del moment que et posis en contacte amb nosaltres per realitzar els cursos AICAT-CETUC t'aconsellarem segons la teva situació particular ajudant-te a que triïs la millor opció entre els nostres cursos especialitzats.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Scroll to top