QUÈ FEM ?

Selectivitat

Accés CFGS

ESO adults

Accés +25

PAP

Sele Estiu

PER QUÈ ESCOLLIR CETUC ?

CETUC és la millor opció per ajudar-te a construir el teu futur a través del sistema educatiu

  • Més de 30 anys d'experiència

A CETUC portem més de 30 anys ajudant els joves a accedir als estudis desitjats, oferint reforç als estudiants universitaris o  proporcionant el certificat de l'ESO a persones adultes. Durant aquest temps hem desenvolupat les metodologies educatives més pràctiques i efectives per a cada tipologia d'estudiant, obtenint percentatges d'èxit molt elevats.

  • Coneixement del sistema educatiu i de l'oferta d'estudis

El món de l'educació canvia i es diversifica contínuament. A CETUC sempre estaràs informat pel que fa a les teves opcions i possibilitats de cursar diferents estudis, així com de les normatives corresponents i dels tràmits i requisits necessaris. Podràs construir amb nosaltres el teu itinerari educatiu.

  • Tracte personalitzat

Els professionals de CETUC estudiaran la teva situació particular i treballaran les teves necessitats específiques, per tal que obtinguis el màxim rendiment dels nostres cursos.

  • Flexibilitat horària

A CETUC trobaràs diversos horaris dels cursos per tal que puguis compaginar l'estudi amb les altres activitats, com ara esports, activitat laboral, etc.

  • Els millors professionals

El nostre procés de selecció, així com la formació interna que reben els nostres professors, t'asseguren la màxima qualitat en el procés d'ensenyament-aprenentatge.

  • Campus virtual

Disposaràs d'una plataforma on line en la que, a més de trobar-hi el material de classe, podràs comunicar-te amb els companys de curs i el professorat quan ho necessitis. També hi trobaràs exercicis per autoavaluar-te i enllaços a llocs i continguts interessants.

caret-down caret-up caret-left caret-right

CONTACTA AMB NOSALTRES

Scroll to top