CARACTERÍSTIQUES DEL CURS

 

  • Professorat qualificat amb extensa experiència
  • Material didàctic actualitzat
  • Simulacres de selectivitat
  • Valoracions trimestrals
  • Orientació acadèmica permanent
  • Garantia d’aprofitament dels cursos presencials. En cas de no millorar la nota o no aprovar, repetició gratuïta
  • Connexió wifi a tot el centre
  • Tramitació de documents, matrícula oficial i preinscripció universitària
  • CETUC garanteix el manteniment de la formació i dels horaris de classe al llarg de tot el curs, sigui com sigui la situació sanitària. Si les classes no es poguessin fer en modalitat presencial, es realitzarien, en les mateixes franges horàries, a través de videoconferència.

La nostra llarga experiència en Selectivitat ens permet oferir cursos totalment pràctics i de gran eficàcia per tal que puguis treure les millors qualificacions i accedir als estudis universitaris que desitges.

Et facilitem dossiers de treball de cada assignatura que serveixen de suport a les classes i en els que s’inclouen molts exercicis de convocatòries anteriors a fi que t’acostumis a diferents tipus de dificultats.

Realitzaràs exàmens trimestrals amb lliurament de notes i, quinze dies abans de l’examen a la universitat, faràs un simulacre de selectivitat que reproduirà fidelment el que et trobaràs uns dies després. Aquest simulacre servirà per augmentar la teva seguretat i eliminar els nervis durant les últimes hores abans de l’examen.

Durant tot el curs estaràs informat de totes les possibles novetats d’estudis universitaris, tots els tràmits acadèmics es realitzaran des de la secretaria del centre i estaràs assessorat fins que facis la matrícula a la universitat.

Tu o la teva família podeu concertar visita amb el tutor quan ho cregueu oportú, per parlar de la teva situació particular i cercar solucions a possibles problemàtiques que afectin el teu procés d’aprenentatge.

DATES

Dates de realització del curs 21-22:
18 d'Octubre - Juny
Gener - Juny
Maig - Juny
Juliol - Setembre
Calendari de les proves 2021
Convocatòria de juny:  segona setmana de juny (dates per determinar).
Convocatòria de setembre: primera setmana de setembre (dates per determinar).

DESCARREGA'T EL PDF

Amb tota la informació del curs

CONTACTA AMB NOSALTRES

Scroll to top